Despre noi

Suntem o mică comunitate care iși dorește să pună la dispoziția dumneavoastră o arhivă electronică (operele fiind preluate majoritatea din spațiul web, opere care fac parte din domeniul public aici gasiți autori ale căror opere nu sunt încă în domeniul public)  de poezie românească și universală, basme, povești, povestiri, fabule, cântece patriotice și legende istorice în format audio sau text, diafilme, proverbe, ghicitori și multe altele.

 

Licenţa Creative Commons
Operele sunt puse la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată

 

În cazul în care există persoane care nu sunt de acord cu publicarea anumitor texte pe site-ul www.povesti-nemuritoare.ro vă rugăm respectuos să ne contactati (formular web sau mail catre contact.povestinemuritoare (at) gmail.com) pentru a ne transmite dorinţa de retragere a textului de pe website cu motivația corespunzătoare . Vă mulțumim anticipat.

Noi sperăm să aveți o “ședere” plăcută pe platforma web și să va bucurați de informația atent aleasă și reprodusă pentru dumneavoastră.