O lecție de dragoste

Pentru a-și renova casa, un japonez a făcut o spărtură într-un perete. Casele japoneze au în mod normal un spațiu gol între pereții din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocată din cauza unui cui bătut din afară, într-unul din picioarele sale. I-a fost milă când a văzut această, dar în același timp a fost și curios, dându-și seama că cuiul a fost bătut cu câțiva ani în urmă, când a fost construită casa.
Ce se întâmplase…!?!
Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de mult timp! Într-un perete despărțitor închis de mai mulți ani, fără a se mișca. Pare imposibil de crezut. Atunci, se întreba, cum de aceasta șopârlă supraviețuise atât de mult, fără să se miște, odată ce piciorul său a fost țintuit!?
Și-a oprit munca pentru a observa șopârlă, pentru a vedea ce face și cum se hrănește. Ceva mai târziu, neștiind de unde, a apărut o alta șopârlă, cu o insectă în gură.
Ah! Asta l-a uimit și l-a atins profund. Șopârla prinsă în cui, a fost hrănită ani de zile de către alta șopârla…
Imaginați-vă! A făcut acest lucru continuu, pentru o atât de lunga perioadă de timp, fără a renunța la speranță pentru partenerul său.
Gândiți-vă. Ați face asta pentru cineva? Pentru partenerul vostru, pentru părinții, frații sau prietenii voștri? Imaginați-vă că o creatură mică poate face ceea ce o creatură binecuvântata cu o minte strălucită, poate face cu greutate…
Cu avansul tehnologic din aceasta era a comunicațiilor, accesul nostru la informație devine tot mai rapid. Dar distanța dintre ființele umane se reduce oare la fel de mult…?
De aceea nu-i abandonați niciodată pe cei dragi, Nu le spuneți că sunteți ocupați atunci când au nevoie de voi… Este posibil să aveți întreaga lume la picioarele voastre, Dar voi ați putea fi întreaga lor Lume pentru ei…